HOPE - om mig

Hope

Hope

Nisser har altid bragt godt humør med sig. De spreder glæde, hygge, håb og minder os om, at vi skal huske at have det sjovt. Ved juletid fryder nisserne os som kravlenisser, nissefigurer med lys i, og i vores julekalendere, ja selv på loftet hygger de sig gevaldigt med en skål risengrød med smør og kanel. Siden jeg var lille bitte, har jeg været bidt af en god nisse, fordi deres univers er fyldt med ønsker og en tro på at alt kan lade sig gøre. I år 2019 begyndte jeg at tegne nisser med dyr, for at sprede nostalgi, magi og hygge og for at give en nisselig tradition nyt liv - et nissekort med et rim til. Jeg  sælger nissekort året rundt og har solgt til Nysted Jule marked 2023, Våbensted julestue, Maribo Craft Day, Frugt festival, tegnet på Cafe Coffee&cakes. Derudover sælger jeg nissekort, Orakelkort med nisser og malerier, samt kan du bestille dit dyr portræt m.fl. Folk bliver nostalgiske når de ser mine nissekort. De spreder det lys og den varme til folk, som er mit ønske. 

Jeg har malet og tegnet hele mit liv, og er aldrig bleg for at afprøve kunstens mange facetter for at udvikle mig, også i sjæl og ånd. Jeg er kunstner med stort Håb og nyder at fordybe mig i tegne- og male-processerne og nogle gange bare være ét med farverne og penslen. 


Derudover tegner jeg Dyr portrætter, Blomster, Landskabs malerier og er Kirke sanger og ensemble/statist i Nørregade teatret.